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CATILIZE HEALTH® OVERVIEW
At Catilize Health® we believe people deserve access to quality,
affordable healthcare. Your CompleteCare will transform the way
you experience health insurance.

The enclosed documents will give you all the information you need
to make a smooth transition to the CompleteCare.



COMPLETECARE 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS 

SECTION 1-COMPLETECARE BENEFITS 

1. What is covered under CompleteCare? CompleteCare reimburses eligible co-pays, 

deductibles, and coinsurance for qualified medical and prescription drug expenses.

2. Is there a pl an year m aximum? Yes, the maximum amount the program will pay per 

plan year for eligible co-pays, deductibles and co-insurance is $9,450 for single 

coverage and $18,900 for two or more. These maximums match the Affordable Care 

Act maximums that any individual or family unit can incur. The result is 100% 

reimbursement for qualified medical and prescription services with CompleteCare.

3. Is there an employee premium contribution required for CompleteCare? Please 
consult with your local Risk Management office for fee information.  

4. What happens if the network on my alternate coverage does not include my 

current doctor? I've been with my doctor for a long time and don't want to 

change now. CompleteCare will reimburse you for eligible co-pays, co-insurance and 

deductibles only (up to CompleteCare maximum limits) for services or benefits 

covered under your alternate plan. If your alternate plan does not include out-of­

network services or benefits, they are not eligible for reimbursement under 

CompleteCare. You should check the network access on your alternate plan to ensure 

that your providers will be covered.

5. If my alternate group coverage does not cover a procedure or prescription, will 

that procedure be a covered expense under CompleteCare? No, if your alternate 

coverage does not cover the procedure, it is not a covered expense under 

CompleteCare and will not be reimbursed.

SECTION II -ELIGIBILITY 

6. Am I eligible to enroll into CompleteCare? If you are a current employee, you and
your eligible dependents who are currently enrolled on your employer's medical plan

and who have access to alternate group health coverage, are eligible to enroll in your
employer's CompleteCare. If you are newly hired and you have alternate group

coverage available, you and your eligible dependents are eligible for CompleteCare
upon satisfaction of your employer's eligibility requirements.

©Catilize Health0 All Right Re erved 



















Catilize Health
The Future



To reach a Claims Specialist

1- (877) 872-4232 x400
memberservices@catilizehealth.com

To reach an Enrollment/Premium Specialist

+1 (877) 872-4232 x300
memberservices@catilizehealth.com
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