## **JMS PTO Board Meeting**

Date: January 15th, 2025 - Time: 6:00 PM - Location: Jefferson Middle School - Library

# 1. Call to Order and Approval of Previous Meeting Minutes

Time: 6:00 PM

Facilitator: Robert Munro, President

#### 2. Introductions

Time: 6:05 PM Duration: 5 minutes

### 3. Treasurer's Report

Time: 6:10 PM

Presenter: John Grisham, Treasurer

Duration: 5 minutes

Details: Overview of the current financial status. Update on non-profit designation.

#### 4. Review Status on Student Council Concerns

Time: 6:15 PM Duration: 5 minutes

Details: Admin updates us on progress and hurdles.

# 5. Fundraising Committee Update

Time: 6:20 PM

Presenters: Dana Grisham (Fundraising Committee Chair) and John Grisham

(Treasurer)

Duration: 15 minutes

Details: Email requests for donation, Jefferson T-Shirt Promotion, and Cookie Mile

Update. Clarify goals for 2<sup>nd</sup> semester.

## **JMS PTO Board Meeting**

# 6. Teacher Appreciation Committee Update

Time: 6:35 PM

Presenter: Meghan Armstrong, Teacher Appreciation Committee Chair

Duration: 10 minutes

Details: What's next. What support is needed? Clarify goals for 2<sup>nd</sup> semester.

# 7. Other Committee Updates and Misc. Items

Time: 6:45

Duration: 10 minutes
Presenter: Robert Munro

Dance Committee – Clarify goals for 2<sup>nd</sup> semester.

Holiday craft Fair – Do we have a solid accounting of everything from the 2024 event?

### 8. Administration Update

Time: 6:55 PM

Presenter: Principal Trini Gallegos

**Duration: 5 minutes** 

# 9. Open Floor for questions from parents and teachers

Time: 7:00 PM

Facilitator: Robert Munro Duration: 10 minutes

### 10. Next PTO Meeting Date

Details: Wednesday February 19<sup>th</sup> @ 6PM – JMS Library

# 11. Adjournment

Time: 7:10 PM