Middle School Timetable 2024 - 2025												
	Day 1	Day 2	Day 3	Day 4	Day 5	Day 6	Day 7	Day 8	WEDNESDAY	SPECIAL SCHEDULE		
8:20 - 8:50 30 min	ADVISORY	ADVISORY	ADVISORY	ADVISORY	ADVISORY	ADVISORY	ADVISORY	ADVISORY	Period A 8:20 - 9:20 (60 minutes)	Period A 8:20 - 9:25 (65 minutes)	 happen once per month. This 'plug and play' schedule allows that sometimes they could happen at 8:20 and then have 4 blocks of learning, or sometimes they could happen at 2:15 after 4 blocks of learning (since all blocks are 65 minutes). At this time, we imagine that House Events will happen on Fridays. However, this Special Schedule can also allow us to be responsive during the year. If the GLLs meet and determine that there is a need for a grade-level extended meeting, a special guest, a performance, etc - we can use this special schedule in a responsive manner (with prior notice for planning purposes) 	
9:00 - 10:15 Period A 75 min	Block 1	Block 5	Block 2	Block 6	Block 3	Block 7	Block 4	Block 8	Passing / Break 10 minutes	Passing / Break 10 minutes		
10:15 - 10:25 10 min	Passing / Break	Passing / Break	Passing / Break	Passing / Break	Passing / Break	Passing / Break	Passing / Break	Passing / Break	Period B 9:30 - 10:30 (60 minutes)	Period B 9:35 - 10:40 (65 minutes)		
10:25 - 11:40 Period B 75 min	Block 2	Block 6	Block 3	Block 7	Block 4	Block 8	Block1	Block 5	Passing / Break 10 minutes	Passing / Break 10 minutes		
11:40 - 12:30 50 min	LUNCH	LUNCH	LUNCH	LUNCH	LUNCH	LUNCH	LUNCH	LUNCH	Period C 10:40 - 11:40 (60 minutes)	Period C 10:50 - 11:55 (65 minutes)		
12:30 - 12:40 10 min	Passing	Passing	Passing	Passing	Passing	Passing	Passing	Passing	LUNCH 11:40 - 12:15 (35 min)	LUNCH 11:55 - 12:50 (55 min)		
12:40 - 1:55 Period C 75 min	Block 3	Block 7	Block 4	Block 8	Block 1	Block 5	Block 2	Block 6	Passing 10 minutes	Passing 10 minutes		
1:55 - 2:05 10 min	Passing / Break	Passing / Break	Passing / Break	Passing / Break	Passing / Break	Passing / Break	Passing / Break	Passing / Break	Period D 12:25 - 1:25 (60 minutes)	Period D 1:00 - 2:05 (65 minutes)		
2:05 - 3:20 Period D 75 min	Block 4	Block 8	Block 1	Block 5	Block 2	Block 6	Block 3	Block 7	Early Dismissal	Passing 10 minutes		
3:20 - 3:30 10 min	Grab n Go - Snack Cart Transition									Period E 2:15 - 3:20 (65 minutes)		
3:30 - 4:45 75 min	After School Activities & Athletics											