

Special Education Advisory Council December 4, 2024 Professional Learning Center, Room 2 9:00 - 10:30

Meeting Norms

- Maintain a safe environment to ask questions, say difficult things, and challenge each other's thinking
- Intellectually engage in all activities without dominating
- Listen to understand
- Start and end meeting on time

| Agenda | | | |
|---|---------------------------|--|------------------|
| Topic/Facilitator | Time | Desired Outcome | Notes/Next Steps |
| Meeting Outcomes Meeting Norms Roles Note Taker - Time Keeper - | 5 minutes 9:00 - 9:05 | | |
| Update on SPED Funding (Shaun Crochet) | 25 minutes 9:05-9:30 | Provide an update to the council on ways funding has been prioritized in relation to student needs | |
| Parent Group Update (Cierra Puryear) | 10 minutes 9:30-9:40 | Provide an update of LASARD parent meeting and share plans for upcoming meeting | |
| Bylaws (Mendy Van Hoven) | 15 minutes 9:40-9:55 | Provide information on the Open Meetings Law and receive feedback on the processes | |
| LEA Determinations (Mendy Van Hoven) | 20 minutes 9:55-10:15 | Provide an update of SPED performance for the 2021-2022 and 2022-2023 school year | |
| Open Floor Discussion (All) | 10 minutes 10:15-10:25 | Share upcoming meeting topics and other areas of importance | |
| Next Steps (Mendy Van Hoven) | 5 minutes 10:25-10:30 | | |



Special Education Advisory Council
December 4, 2024
Professional Learning Center, Room 2
9:00 - 10:30