MERCER ISLAND HIGH SCHOOL THANKSGIVING WEEK						
Monday 11/2	5 Tue	Tuesday 11/26		Wednesday 11/27	Thursday 11/28	Friday 11/29
1st 8:00-8:50 (50 minutes		1st 8:00-8:50 (50 minutes)		1st 8:00-8:20 (20 minutes) 2nd 8:25-8:45 (20 minutes)	No School (Thanksgiving	No School (Thanksgiving
2nd 8:55-9:45 (50 minutes	_	2nd 8:55-9:45 (50 minutes)		3rd 8:50-9:15 (25 minutes) 4th 9:20-9:40 (20 minutes)		
3rd 9:50-10:45 (55 minutes		3rd 9:50-10:45 (55 minutes)		5th 9:45-10:05 (20 minutes) 6th 10:10:-10:30		
(33 minutes)	(55			(20 minutes) 7th 10:35-10:55 (20 minutes)		
4th 10:50-11:40 (50 minutes		4th 10:50-11:40 (50 minutes)				
1st Lunch 11:40-12:15 (35 minutes) 5th 11:45-1 (50 min	2:35 (35 minu	2:15	5th A 11:45-12:35 (50 minutes)		Break)	Break)
5th B 12:20-1:10 (50 minutes) 2nd Lu 12:35- (35 min	:10 (50 minu	:10	2nd Lunch 12:35-1:10 (35 minutes)			
6th 1:15-2:05 (50 minutes		6th 1:15-2:05 (50 minutes)				
7th 2:10-3:00 (50 minutes)	(50	7th 2:10-3:00 (50 minutes)				