

Special Education Advisory Council December 5, 2023 Professional Learning Center, Room 2 9:00 - 10:30

Meeting Norms

- Maintain a safe environment to ask questions, say difficult things, and challenge each other's thinking
- Intellectually engage in all activities without dominating
- Listen to understand
- Start and end meeting on time

Agenda			
Topic/Facilitator	Time	Desired Outcome	Notes/Next Steps
 Meeting Outcomes Meeting Norms Roles Note Taker - Time Keeper - 	5 minutes 9:00 - 9:05		
Recap from The Arc National Convention (Victoria Bryant and Cierra Puryear) Recap of Parent Support Meeting (Cierra Puryear)	20 minutes 9:05 - 9:25 25 minutes 9:25 - 9:45	Understand how young adults with Intellectual Disabilities are advocating to spread the word on alternatives to guardianship Awareness of information shared from Exceptional Lives	
Update/Resources (Cierra Puryear)	10 minutes 9:45 - 9:55	To provide information on upcoming events and available resources	
Funding Priorities (Shaun Crochet)	15 minutes 9:55-10:10	Identify areas of need as it relates to funding allocations	
Open Floor Discussion (All)	15 minutes 10:10 - 10:25	Share upcoming meeting topics and other areas of importance	
Meeting Evaluation (Cierra Puryear)	5 minutes 10:25 - 10:30		