

Special Education Advisory Council March 19, 2024 Professional Learning Center, Room 2 9:00 - 10:30

Meeting Norms

- Maintain a safe environment to ask questions, say difficult things, and challenge each other's thinking
- Intellectually engage in all activities without dominating
- Listen to understand
- Start and end meeting on time

Agenda				
Topic/Facilitator	Time	Desired Outcome	Notes/Next Steps	
 Meeting Outcomes Meeting Norms Roles Note Taker - Time Keeper - 	5 minutes 9:00 - 9:05			
LASARD (Melinda Luna & Joseph Tate)	9:05 - 9:35 30 minutes	Provide an understanding of the resources offered to parents and schools by the Louisiana Autism Spectrum and Related Disabilities Project (LASARD)		
Child Find Process (Christina Lott)	9:35 - 9:55 20 minutes	Provide feedback on Child Find Processes and suggestions for improvements		
Proposed Policy Changes (Bulletin 1706)	9:55-10:05 10 minutes	Provide recent proposed changes in Bulletin 1706 and request feedback on informing practices in our district		
Resources (Cierra Puryear)	10:05 - 10:10 5 minutes	Provide information on upcoming events and available resources		



Special Education Advisory Council March 19, 2024 Professional Learning Center, Room 2 9:00 - 10:30

Open Floor Discussion (All)	10:10 - 10:20 10 minutes	Share upcoming meeting topics and other areas of importance	
Next Steps (Mendy Van Hoven)	5 minutes 10:20 - 10:25		
Meeting Evaluation (Cierra Puryear)	5 minutes 10:25 - 10:30		



Special Education Advisory Council
March 19, 2024
Professional Learning Center, Room 2
9:00 - 10:30