

SPRING WOODS HIGH SCHOOL BELL SCHEDULES

2024-2025 School Year

TIGER RALLY SCHEDULE

PERIOD 1	7:45 - 8:34	(49 minutes)
PERIOD 2	8:39 - 9:28	(49 minutes)
PERIOD 3	9:33 - 10:29	(56 minutes)
PERIOD 4	10:34 - 11:24	(50 minutes)

LUNCHES / PERIOD 5:

A	A LUNCH 11:24 – 11:54 (30 minutes)
	PERIOD 5 11:59 - 12:55 (48 minutes)
	PERIOD 5 11:29 – 12:25 (48 minutes)
B	B LUNCH 12:25 - 12:55 (30 minutes)

 PERIOD 6
 1:00 - 1:50 (50 minutes)

 PERIOD 7
 1:55 - 3:15

✓ ALL STUDENTS WILL REPORT TO 7TH PERIOD.
 ✓ STUDENTS WILL BE RELEASED BY ANNOUNCEMENT.

PEP	An announcement will release students @ 1:57
RALLY	Pep Rally ENDS at 2:25
#1 (Upstairs)	2:25-2:30 (5 minute passing period)
	2:30 - 2:15 Class
PEP	1:55 – 2:30 Class
RALLY	An announcement will release students @ 2:30
#2 (Downstairs)	Remind students to take their belongings.
	Pep Rally ENDS at 3:15
	Students will be released from the gym.

✓ ANY STUDENT WHO <u>DOES NOT ATTEND</u> THE PEP RALLY MUST REPORT TO THE CAFETERIA.

✓ UPPERCLASSMEN WILL SIT ON THE "TIGER" SIDE OF THE GYM.

BELL SCHEDULE

School Day 7:45am - 3:15pm

PERIOD 1	7:45 - 8:39 (54 minutes)
PERIOD 2	8:44 - 9:38 (54 minutes)
PERIOD 3	9:43 - 10:44 (61 minutes)
Third period includes	additional minutes for announcements.
PERIOD 4	10:49 - 11:44 (55 minutes)

LUNCHES / PERIOD 5:

A	A LUNCH	11:44 - 12:14	(30 minutes)	
	PERIOD 5	12:19 - 1:15	(56 minutes)	
	PERIOD 5	11:49 - 12:45	(56 minutes)	
B	B LUNCH	12:45 - 1:15	(30 minutes)	
PERI PERI	OD 6 OD 7		(55 minutes) (55 minutes)	

The after school bell will ring at 3:21 pm. All students should be in tutorials, club meetings, athletics or exiting the building by this time. No one in halls without a signed/time stamped tutorial pass.

The late bus bell rings at 4:20pm. All students will be dismissed from the cafeteria to the late bus area (Bus Circle) for pickup or to the front of the building for parent pickup.



TIGER ASSEMBLY SCHEDULE

PERIOD 1	7:45 - 8:35	(50 minutes)
PERIOD 2	8:40 - 9:30	(50 minutes + announcements)
PERIOD 3	9:35 - 10:25	(50 minutes)
PERIOD 4	10:30 - 11:20	(50 minutes)

ASSEMBLY 11:25 - 12:00 (35 minutes)

LUNCHES / PERIOD 5:

Α	A LUNCH 12:00 – 12:30 (30 minutes)
	PERIOD 5 12:35 - 1:25 (50 minutes)
	PERIOD 5 12:05 - 12:55 (50 minutes)
В	B LUNCH 12:55 - 1:25 (30 minutes)

 PERIOD 6
 1:30 - 2:20
 (50 minutes)

 PERIOD 7
 2:25 - 3:15
 (50 minutes)

 \checkmark All students will remain in their 4th period classroom for the assembly activity unless an announcement is made to release a specific group to the auditorium.