

## WILMER-HUTCHINS HIGH SCHOOL 2023-24 BELL SCHEDULE

PERIOD	TIME
FIRST BELL	8:55 AM - 9:10 AM (15 Mins)
$1^{\mathrm{ST}}/5^{\mathrm{TH}}$	9:10 AM - 10:45 AM (95 Mins)
TRANSITION	10:45 AM - 10:49 AM (4 Mins)
2 <sup>ND</sup> / 6 <sup>TH</sup> (140 Mins)	"A" LUNCH (BOTH A- HALLS) 10:51 AM - 11:21 AM (30 Mins)  LUNCH TRANSITION 1 11:21 AM - 11:25 AM (4 Mins)  "B" LUNCH (F-HALL AND GYM)) 11:27 AM - 11:57 AM (30 Mins)  LUNCH TRANSITION 2 11:57 AM - 12:01 PM (4 Mins)  "C" LUNCH (BOTH B - HALLS) 12:03 PM - 12:33 PM (30 Mins)  LUNCH TRANSITION 3 12:33 PM - 12:37 PM (4 Mins)  "D" LUNCH (C AND G - HALLS) 12:39 PM - 1:09 PM (30 Mins)
TRANSITION	1:09 PM - 1:13 PM (4 Mins)
3 <sup>RD</sup> / <b>7</b> <sup>TH</sup>	1:13 PM - 2:48 PM (95 Mins)
TRANSITION	2:48 PM - 2:52 PM (4 Mins)
4 <sup>TH</sup> / 8 <sup>TH</sup>	2:52 PM - 4:30 PM (98 Mins)