## **TCC So/FWISD Collegiate HS – Event Schedule**

Mon	Tue	Wed	Thu	Fri
Α	В	Α	В	Alternating
				A & B

A Day				
Period	Time	Minutes		
1st	8:00 - 8:40 am	40 mins.		
2nd	8:45 - 9:25 am	40 mins.		
4th	9:30 - 10:10 am	40 mins.		
5th	10:15 - 10:55 am	40 mins.		
PowerHour	11:00 - 11:45 am	45 mins.		
Lunch	11:45 am - 12:25 pm	40 mins.		
Return to PH	12:30 - 12:50 pm	20 mins.		
<b>Event/Tutorials</b>	1:00 - 3:30 pm	2.5 hrs.		

B Day				
Period	Time	Minutes		
6th	8:00 - 8:40 am	40 mins.		
7th	8:45 - 9:25 am	40 mins.		
9th	9:30 - 10:10 am	40 mins.		
10th	10:15 - 10:55 am	40 mins.		
PowerHour	11:00 - 11:45 am	45 mins.		
Lunch	11:45 am - 12:25 pm	40 mins.		
Return to PH	12:30 - 12:50 pm	20 mins.		
<b>Event/Tutorials</b>	1:00 - 3:30 pm	2.5 hrs.		