## TCC So/FWISD Collegiate HS - Bell Schedule

Mon	Tue	Wed	Thu	Fri
Α	В	Α	В	Alternating A & B

A Day				
Period	Time	Minutes		
1st	8:00 - 9:25 am	85 mins.		
2nd	9:30 - 10:55 am	85 mins.		
PowerHour	11:00 - 11:45 am	45 mins.		
Lunch	11:45 am - 12:25 pm	40 mins.		
4th	12:30 - 1:55 pm	85 mins.		
5th	2:00 - 3:30 pm	90 mins.		

5th	2:00 - 3:30 pm	90 mins.			
Tutorials	Mon-Fri: 7:30 - 7:55 am Mon-Thu: 3:20 - 3:35 pm				

B Day				
Period	Time	Minutes		
6th	8:00 - 9:25 am	85 mins.		
7th	9:30 - 10:55 am	85 mins.		
PowerHour	11:00 - 11:45 am	45 mins.		
Lunch	11:45 am - 12:25 pm	40 mins.		
9th	12:30 - 1:55 pm	85 mins.		
10th	2:00 - 3:30 pm	90 mins.		

5 minutes for Between-Class Passing Periods