<u>Kindergarten</u>	3 <sup>rd</sup> Grade
7:40-7:55 – Morning Meeting (15 minutes)	7:40-7:50 – Morning Meeting (10 minutes)
7:55-8:15 – Phonics (20 minutes)	7:50-8:05 – Word Study (15 minutes)
8:15-8:50 – Writing (35 minutes)	8:10-9:40 – Math (90 minutes)
9:00-9:45 – Specials (45 minutes)	9:45-10:25 – SS/Science (40 minutes)
9:45-10:55 – Math (70 minutes)	10:25-10:40 – Writing (15 minutes; 1 <sup>st</sup> part)
11:00-11:30 – Lunch (30 minutes)	10:40-11:25 – Specials (45 minutes)
11:30-12:00 – Recess (30 minutes)	11:25-11:50 – Writing (25 minutes; 2 <sup>nd</sup> part)
12:05-2:30 – Modeled Reading (20 minutes), Guided Reading (80 minutes) SS/Science (40 minutes)	11:50-12:20 – Lunch (30 minutes)
	12:20-12:50 – Recess (30 minutes)
<u>1<sup>st</sup> Grade</u>	12:50-2:30 – Modeled Reading and Guided Reading (100 minutes)
7:40-7:50 – Morning Meeting (10 minutes)	4 <sup>th</sup> Grade
7:50-8:10 – Phonics (20 minutes)	7:40-7:50 – Morning Meeting (10 minutes)
8:15-9:00 – Specials (45 minutes)	7:50-8:05 – Word Study (15 minutes)
9:05-10:30 – Math (85 minutes)	8:10-9:40 – Math (90 minutes)
10:35-11:05 — Lunch (30 minutes)	9:40-10:20 – Writing (40 minutes)
11:05-11:45 – SS/Science (40 minutes)	10:20-10:50 – Recess (30 minutes)
11:45-12:15 – Recess (30 minutes)	10:50-11:35 – SS/Science (45 minutes)
12:15-2:30 – Modeled Reading, Guided Reading, Writing (135 minutes)	11:35-12:05 – Lunch (30 minutes)
	12:10-1:45 – Modeled Reading and Guided Reading (95 minutes)
2 <sup>nd</sup> Grade	1:45-2:30 – Specials (45 minutes)
7:40-7:50 – Morning Meeting (10 minutes)	
7:50-8:10 – Modeled Reading (20 minutes)	5 <sup>th</sup> Grade
8:15-9:45 – Math (90 minutes)	7:40-7:50 – Morning Meeting (10 minutes)
9:50-10:35 – Specials (45 minutes)	7:50-8:05 – Word Study (15 minutes)
10:35-11:15 – SS/Science (40 minutes)	8:10-9:40 – Math (90 minutes)
11:15-11:45 – Lunch (30 minutes)	9:40-10:10 – Recess (30 minutes)
11:45-12:15 – Recess (30 minutes)  12:15-2:30 – Phonics, Guided Reading, and Writing (135	10:10-11:45 – Modeled Reading, Guided Reading (95 minutes)
minutes)	11:45-12:30 – Specials (45 minutes)
	12:35-1:05 – Lunch (30 minutes)
	1:05-2:35 – Writing, SS/Science (85 minutes)