CLEVELAND HIGH SCHOOL

Regular School Bell Schedule			
Period	Start Time	End Time	Time
Breakfast	6:30 AM	6:54 AM	24 Minutes
1st Period	7:00 AM	7:45 AM (Leave for CHS-9)	45 Minutes
CHS students with classes at CHS9 leave for CHS9 directly after 1st period			
2nd Period	7:52 AM	8:39 AM	47 Minutes
3rd Pe <mark>riod</mark>	8:47 AM	9:32 AM	45 Minutes
4th Pe <mark>riod</mark>	9:42 AM	10:27 AM	45 Minutes
5th Pe <mark>riod</mark>	10:37 AM	12:52 PM	135 Minutes
A Lunch	10:37 AM	11:07 AM	30 Minutes
Instruction Tribe T <mark>ime</mark>	11:13 12:13	12:13 12:52	6 <mark>0 Minutes</mark> 39 Minutes
B Lunch	11:12 AM	11:42 AM	30 Minutes
Tribe <mark>Time</mark> Instruc <mark>tion</mark>	10:37 11:48	11:06 12:52	29 Minutes 64 Minutes
C Lunch	11:47 AM	12:17 PM	30 Minutes
Instruc <mark>tion</mark> Tribe Time	10:37 12:23	11:41 12:52	64 Minutes 29 Minutes
D Lunch	12:22PM	12:52 PM	30 Minutes
Instruction Tribe Time	10:37 11:37	11:37 12:16	60 Minutes 39 Minutes
6th	12:58 PM	1:46 PM	48 Minutes
CHS9 students with classes at CHS come to CHS arrive at 1:49 PM			
7th	1:55 PM	2:40 PM	45 Minutes