

BELL SCHEDULES

PERIOD	REGULAR	PEP RALLY
GATA Time	7:35AM – 8:15AM (40mins)	7:35AM - 8:10AM (35mins)
1 st Period	8:18AM – 9:03AM (45mins)	8:13AM - 8:53AM (40mins)
2 nd Period	9:06AM – 9:51AM (45mins)	8:56AM - 9:36AM (40mins)
3 rd Period	9:54AM – 10:39AM (45mins)	9:39AM - 10:19AM (40mins)
4 th Period	10:42AM – 11:27AM (45mins)	10:21AM - 11:01AM (40mins)
A Lunch	11:27AM – 12:02PM (35mins)	11:01AM - 11:36AM (35mins)
5 th Period – B Lunch	11:30AM – 12:15PM (45mins)	11:04AM - 11:49AM (45mins)
5 th Period – A Lunch	12:04PM – 12:50PM (46mins)	11:39AM - 12:24PM (45mins)
B Lunch	12:15PM – 12:50PM (35mins)	11:49AM - 12:24PM (35mins)
6 th Period	12:53PM – 1:38PM (45mins)	12:27PM - 1:07PM (40mins)
7 th Period	1:41PM – 2:26PM (45mins)	1:10PM - 1:50PM (40mins)
8 th Period	2:29PM – 3:15PM (46mins)	1:53PM - 2:33PM (40mins)
Activity		PEP-RALLY 2:36PM - 3:15PM (39mins)