	MEF	RCER IS		HIGH SC	HOOLS	SCHEDU	JLE 202	3-24	
Monday		Tuesday		Wednesday		Thursday		Friday	
1st 8:00-8:50 (50 minutes)		1st Block 8:00 - 9:30 (90 minutes)		Late Start 8:00-8:40 (40 minutes)		1st 8:00-8:50 (50 minutes)		1st 8:00-8:50 (50 minutes)	
2nd 8:55-9:45 (50 minutes)				Check-In 8:40-8:45 2nd Block 8:45-10:15 (90 minutes)		2nd 8:55-9:45 (50 minutes)		2nd 8:55-9:45 (50 minutes)	
		Break 9:30 - 9:40							
3rd 9:50-10:45 (55 minutes)		3rd Block 9:45-11:20 (95 minutes)				3rd 9:50-10:45 (55 minutes)		3rd 9:50-10:45 (55 minutes)	
4th 10:50-11:40 (50 minutes)				4th Block B 10:20-11:05 (45 minutes)	4th Block A 10:20-11:50	4th 10:50-11:40		4th 10:50-11:40	
		1st Lunch 11:20 - 11:50		1st Lunch 11:05-11:35 (30 minutes)	(90 minutes)	(50 minutes)		(50 minutes)	
1st Lunch 11:40-12:15 (35 minutes)	5th A 11:45-12:35 (50 minutes)	(30 minutes)	5th Block A 11:25-12:55 (90 minutes)	4th Block 11:40-12:25 (45 minutes)	2nd Lunch 11:55-12:25 (30 minutes)	1st Lunch 11:40-12:15 (35 minutes)	5th A 11:45-12:35 (50 minutes)	1st Lunch 11:40-12:15 (35 minutes)	5th A 11:45-12:35 (50 minutes)
5th B 12:20 -1:10 (50 minutes)	2nd Lunch 12:35-1:10 (35 minutes)	5th Block B 11:55-1:25 (90 minutes)	2nd Lunch	12:30	er Hour -1:20	5th B 12:20 -1:10 (50 minutes)	2nd Lunch 12:35-1:10 (35 minutes)	5th B 12:20 -1:10 (50 minutes)	2nd Lunch 12:35-1:10 (35 minutes)
6th 1:15-2:05 (50 minutes)		12:55 - 1:25 (30 minutes) 7th Block 1:30-3:00 (90 minutes)		(50 minutes) 6th Block 1:25-2:55 (90 minutes)		6th 1:15-2:05 (50 minutes)		6th 1:15-2:05 (50 minutes)	
7th 2:10-3:00 (50 minutes)						7th 2:10-3:00 (50 minutes)		7th 2:10-3:00 (50 minutes)	
Connections 3:00-3:05		Connections 3:00-3:05		Connections 2:55-3:05		Connections 3:00-3:05		Connections 3:00-3:05	