

## RICHMOND COMMUNITY HIGH SCHOOL 2021-2022 Bell Schedule 4x4

## **FAMILY BELL SCHEDULE**

TIME		ACTIVITY
8:55 – 10:27		BLOCK 1 (86 minutes + 6 minutes announcements)
10:27 – 10:31		Transition (4 minutes)
10:31 - 11:57		BLOCK 2 (86 minutes)
11:57 – 12:01		Transition (4 minutes)
12:01 – 12:29		FAMILY (28 minutes)
12:29 – 12:33		Transition (4 minutes)
Group A	12:33 – 12:43	BLOCK 3 (10 minutes)
	12:43	Transition to LUNCH
	1:06	Transition back to the 3 <sup>rd</sup> block
	1:08 – 2:24	BLOCK 3 (76 minutes)
Group B	12:33 – 1:36	BLOCK 3 (63 minutes)
	1:36	Transition to LUNCH
	1:59	Transition back to the 3 <sup>rd</sup> block
	2:01 – 2:24	BLOCK 3 (23 minutes)
2:24 – 2:28		Transition (4 minutes)
2:28 – 4:00		BLOCK 4 (86 minutes + 6 minutes announcements)
4:00		Dismissal