

HALF DAY ALL CLASSES / SEP 1 <sup>ST</sup>		DAY: A HALF DAY			DAY: A DAILY SCHEDULE			DAY: B DAILY SCHEDULE			COUNT DAY OCTOBER 7TH	
8:00-8:25	1ST HOUR	8:00-9:00	1ST HOUR	60 MIN	8:00-9:35	1ST HOUR	95 MIN	8:00-9:35	4TH HOUR	95 MIN	8:00-8:45	1ST HOUR
8:35-9:00	2ND HOUR	9:10-10:10	2ND HOUR	60 MIN			25 MIN	BREAK / PREP			8:55-9:40	2ND HOUR
		10:20-11:20	3RD HOUR	60 MIN	BREAK	/ PREP				25 MIN	15 MIN	BREAK / PREP
9:10-9:35	3RD HOUR				10:00-11:35	2ND HOUR	95 MIN	10:00-11:35	5TH HOUR	95 MIN	9:55-10:40	3RD HOUR
9:45-10:10	4TH HOUR	DAY: B HALF DAY			BREAK / LUNCH		25 MIN	BREAK / LUNCH		25 MIN	10:50-11:35	4TH HOUR
10:20-10:45	5TH HOUR	8:00-9:00	4TH HOUR	60 MIN	12:00-1:35	3RD HOUR	95 MIN	12:00-1:35	6TH HOUR	95 MIN	30 MIN	LUNCH
		9:10-10:10	5TH HOUR	60 MIN							12:05-12:50	5TH HOUR
10:55-11:20	6TH HOUR	10:20-11:20	6TH HOUR	60 MIN	1:35-2:20	STUDENT SUPPORT SMALL GROUP INTERVENTION	45 MIN	1:35-2:20	STUDENT SUPPORT SMALL GROUP INTERVENTION	45 MIN	1:00-1:45	6TH HOUR
	,		1									